26 Ağustos 2016 Cuma

Kiel's Creamy Eye Treatment

Herkese merhaba :)

Ne yazık ki deneyip beğenmediğim bir üründen bahsedeceğim bugün size. Kiehls Creamy Eye Treatment. 
Bu ürün için krem demek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Kremsi yapıdaki bu göz bakım ürününü parmaklarınızın arasına alıp biraz sürdüğünüzde elinizde eriyip su gibi bir yapıya kavuştuğunu hissediyorsunuz. 

20'li yaşların başları için önerilebilirdi belki, henüz kırışıklık ya da yorgunluk belirtileri göstermeyen ciltler için ancak içeriğinde bulunan parabenler sebebiyle yazık ki ben bu ürünü değerlendirme dışı bırakıyorum. Bu durumda önermem de mümkün değil.

İçeriği:Aqua / Water / Eau, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Butylene Glycol, Tridecyl Stearate, Isodecyl Salicylate, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Tridecyl Trimellitate, Persea Gratissima Oil / Avocado Oil, Isocetyl Stearoyl Stearate, Propylene Glycol, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Sorbitan Sesquioleate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Pca, Ozokerite, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Palmitate, Disodium Edta, Copper Pca, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Zea Mays Oil / Corn Oil, Beta-Carotene.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder