26 Ağustos 2016 Cuma

Darphin Soleil Plaisir

Herkese merhaba :)

Güneş koruyucunuzu sadece yazın kullananlardan mısınız? Yoksa benim gibi yaz kış kullananlardan mı? Tavsiyem yaz kış kesinlikle ihmal etmemeniz yönünde; çünkü güneş ışınları, kış aylarında da cildinizi yıpratmaya devam ediyor.



Bugün sizinle paylaşmak istediğim ürün Darphin Soleil Plaisir  güneş koruyucu krem. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi ürün koruma faktörü 30 SPF.

Öncelikle belirtmem gerekir ki oldukça yoğun yapıdaki bu kremi, yağlı ciltler için kesinlikle öneremem. Hatta belki karma cilt tipleri de fazla memnun kalmayacaktır. Kuru cilt tipine sahip kişiler ise ciltlerine gelecek rahatlama hissini hemen farkedeceklerdir.

Çoğu güneş kremi gibi sürüldüğü anda cildi bembeyaz yapmayan bu kremin hızla emildiğini söyleyebilirim. Yoğun nemlendirme özelliği nedeniyle kışın daha rahat ve gönül rahatlığıyla kullandığımı belirtmem de yarar var. Çünkü yazın güneşin verdiği o bunaltıcı hisle birlikte  bazen daha hafif yapıdaki ürünleri tercih etmek isteyebiliyorum. Yine de kesinlikle yapışkan bir dokusu olmadığının altını çizmek isterim.

Kremsi kokusunun güzelliği, anti aging yapısı, hassas ciltlerde dahi rahatlıkla kullanılabiliyor oluşu ve özellikle paraben içermemesi benim için geçer not almasının önemli sebepleri arasında.

Dilerseniz 50 SPF seçeneği de var.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder